Categories
Orase

Centrul de Implant Cluj Pareri

Mai jos sa vedeti parerile pacientilor de la Centrul de Implant Cluj. Va invitam la o discutie deschisa si da impartasiti pareri despre Centrul de implant par Cluj Napoca.

Centrul de Implant Cluj Pareri:

7 replies on “Centrul de Implant Cluj Pareri”

Vreau sa imi fac o programare pentru implant de par la Centrul de Implant Par Cluj Napoca, daca sunt pe aici fosti pacienti, ce parere aveti despre Clinica?

Si eu as vrea sa aflu pareri despre centrul de implant par cluj! Am sunat anul trecut sa imi fac o programare cand eram in Romania insa nu puteau sa faca interventia can eram si eu liber… acum vin iar in romania in luna februarie, aterizez la cluj, am vazut ca au mai aparut cateva clinici serioase dintre care dr. Motora (care e putin mai scump) si cei de la dr. FUE ce par foarte promitatori si au un pret foarte bun… Probabil o sa sun la toti trei, as aprecia orice fel de parere sau recomandare

pana la urma am fost la cei de la dr. FUE in cluj fix in ziua in care am ajuns am reusit sa programez. E mult mai ieftin decat in UK si din ce am vazut la altii, par sa fie si rezultate mai bune… Parerea mea e ca se merita clar implantul de par in cluj

Salut, Gabi. Cum a fost pana la urma transplantul la Dr. FUE? Vreau sa merg si eu as vrea sa stiu cum a fost si la tine. Multumesc.

salutare!
Au trecut 4 luni de la transplant si sunt super multumit de rezultat,nu pot sa spund decat ca recomand clinica cu mare incredere.

Rezultate dezamăgitoare la Clinica de pe strada Paris din Cluj. Părul implantat foarte rar, căzut pe alocuri. Implantul făcut în urmă cu 2 ani. Nu recomand!

Lasa un Comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *