Categories
Orase

Terapie PRP Scalp Pareri

Va invitam sa discutati mai jos despre Parerile voastre Legate de Terapie PRP Scalp. Va invitam sa ne spuneti parerea voastra despre Terapie PRP Scalp – Terapia Vampir.

4 replies on “Terapie PRP Scalp Pareri”

Am auzit de la un coleg despre Terapia PRP pentru Scalp, parerea lui a fost ca a meritat tratamentul, dar nu stiu la ce sa ma astept, se vad rezultatele rapid? Ati putea sa imi recomandati o clinica buna pentru Terapia PRP? Orice parere e binevenita, va multumesc!

Mi-am facut implant de par in Turcia, iar apoi am fost inca o data in Cluj pentru implant de par la clinica Dr. Fue si apoi am continuat sa merg la Dr. Fue pentru PRP Scalp si se vad rezultatele de la o luna la alta, nu pot decat sa iti recomand Ioan!

Am cautat peste tot pareri despre PRP-ul pentru Scalp! Conteaza clinica la care il fac? e vreo diferenta? de cate ori e recomandat sa merg?

EU merg o data la cateva luni, si mi-a fost recomandat sa merg timp de un an. Initial am facut implant in Turcia si nu am fost multumit de rezultate, apoi am facut inca o data aici (cum am mai spus) si m-am tinut si de tratamentul cu PRP pentru scalp, parerea mea e ca se merita clar!

Lasa un Comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *